Jason Dufnernek 35 évet kellett várni az első PGA Tour győzelméig. Így nem csoda, hogy a PGA Tour Shots of the week eheti rovatának ő a főszereplője.

 
Jason Dufner a Zurich Classic tornán ugyanis a rájátszásban a második lyuknál legyőzte partnerét, Ernie Elst, így Dufner 35 évesen megszerezte élete első PGA Tour-győzelmét (163 sikertelen szereplés után). A friss bajnok kétpontos előnnyel kezdte meg az utolsó körét New Orleansban, ahol aztán 2-vel par alatti 70-et ütött. Els 67-tel zárt, így holtverseny alakult ki, jöhettek az extra állomások. Az első állomásnál mindketten elhibázták a maguk nyolclábas birdie puttjukat, így visszasétálhattak a 18. tee-hez, hogy döntésre vigyék a meccset. Dufner két ütésből greent talált, míg Els birdie-kísérlete elkerülte a célt. Dufner így behúzta a meccset, így pontot tehetett a sikertelen időszak végére. Tavaly emlékezhetünk, a Phoenix Openen Mark Wilson ellenében maradt alul, míg a PGA Championship rájátszásában Keegan Bradley bizonyult jobbnak.
 
 
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://golfdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr24484158

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása