Ha egy játékos major tornát nyer, általában a szüleitől, edzőitől, esetleg gyermekkori játszótársaitól kap gratuláló telefonhívásokat. Bubba Watson, szokás szerint ilyen szempontból is kilóg a sorból.

 
„Justin Bieber az egyetlen személy, akivel telefonon beszéltem a Masters utáni este.” – Ismerte be Watson. „Felhívott engem és hosszan társalogtunk, ráadásul Justin barátnője, Selena (Selena Gomez) is gratulált a sikeremhez és megmondom őszintén, hogy nagy megtiszteltetés volt számomra a fiatalok hívása.” Bubba Watson amúgy az Amerikai Egyesült Államok elnökével, Barack Obamával is beszélt a hétvége után, így nem teljesen érthető az a mondat, hogy mindössze ketten hívták fel (Bieber és Gomez.) Persze Watson nyilván úgy értette, hogy a barátai közül csak Bieber kereste meg, de vajon tényleg ilyen jóban lenne a golfozó és a tini sztár?
 
Bubba Watson és Justin Bieber a golfpályán 2011 őszén
 
Az biztos, hogy Watson egyike volt a több hírességnek, akik megjelentek Bieber 3D-s mozifilmjének, a Never Say Nevernek a 2011-es premierjén. A golfozó azt is elárulta, hogy nem csupán telefonon érintkeznek egymással, de már lendítettek is együtt a zöld gyepen. Bieber, akinek a nyáron kerül a lemezboltokba legújabb albuma (Believe), köztudottan nagy kosárlabda- és jégkorong rajongó hírében áll. Golftudásáról azonban mindent elárul Watson nyilatkozata, arra a kérdésre ugyanis, hogy a golfpályán is óriási tehetségnek számít-e az énekes, Bubba csak így felelt: „Hát, táncolni is énekelni nagyon jól tud…”

A bejegyzés trackback címe:

https://golfdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr824461358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása