Idén Kyle Stanley másodszor törhetett ki könnyekben egy PGA Tour-verseny után. Torrey Pines után azonban Phoenixben immáron örömkönnyeket törölgethetett arcáról. Így nem csoda, hogy a PGA Shot of the week eheti rovatában komoly szerepet kapott.

Spencer Levin elképesztő utolsó körös összeomlását kihasználva, Kyle Stanley kiköszörülte a csorbát a Torrey Pines-i fiaskó után a Phoenix Open vasárnapi játéknapján. Nem kevesebb, mint nyolc ütés hátrányt dolgozott le, így szinte lekopírozta múlt heti visszaesésének történetét – igaz, most a győztes szerepébe bújt. Stanley bogey-mentes, 6-tal par alatti 65-ös zárást produkált, összesen pedig 15-tel par alatti 269 pontig jutott. Ezzel egyetlen ütéssel megelőzte partnerét, Ben Crane-t, aki szintén be tudott férkőzni Levin elé. Az utolsó kört még az élen nyitó golfozó csak 75-öt ütött, súlyos hibáiért pedig megfizetett, csak a képzeletbeli dobogó harmadik fokára állhatott fel. Emlékezhetünk, Stanley egy hete a Torrey Pines pályáján ugyancsak hét ütéssel vezetett a negyedik játéknap kezdete előtt, ráadásul a par-5-ös 18. lyuknál még négypontos előnye volt. Akkor Stanley mégis elbukta a meccset, ám most bebizonyosodott: a történelem bizony ismétli önmagát – csak éppen más szereposztásban. 

A bejegyzés trackback címe:

https://golfdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr214073218

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása