Bill Haas nagy morajlásra lett figyelmes az őt követő golfrajongók körében. Egyből tudta, hogy a bunkerből elvégzett ütése nem a greenen, hanem a vízben landolt.

 
Amikor azonban meglátta, hogy labdája csak félig merült el a tóban, Haas úgy gondolta, hogy kihasználja hajszálnyi esélyét, s parra menti a kört. Haasnak életben kellett maradt Hunter Mahan ellen a hirtelenhalállal tarkított rájátszásban, mely amúgy a golftörténelem legdrágább extra körének bizonyult – a FedEx Cup fődíja nem kevesebb, mint 10 millió dollár volt. Közel egy órával a torna vége előtt még több játékos is érdekelt volt a 10 millió dollár megnyerésében, ám végül Haas és Mahan csapott össze a fődíjért
 „Ez egy mindent vagy semmit ütés volt. Ha nem ütöm meg, már rázhattam is volna kezet Hunterrel.” – Nyilatkozta Haas az ütést követően. Az amerikai játékos azonban kiválóan teljesített szorongatott helyzetben, s a labdát valósággal kifröcskölte a greenre, ráadásul 1 méterre a lyuktól, így parra mentett, s megnyerte a Tour Championshipet.
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://golfdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr933467422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása