A több, mint két éve és 26 verseny óta nyeretlen Tiger Woods, a Chevron World Challenge-en időutazásra invitálta a résztvevőket.

 
Woods higgadtan gurított 2 méterről a vasárnapi játéknap utolsó szakaszánál, így birdie-birdie finisével végül 3-mal par alatti 69 ütéssel zárta a sherwoodi pályát. Eredményével egyetlen ütéssel maga mögé utasította a korábbi Masters-győztes Zach Johnsont. Woods első helye egészen pontosan egy 749 napos győzelemmentes szakaszt zár le a karrierjében. Ám ami ennél is fontosabb, a Chevron-sikerrel megkezdődhet a golfozó harca a sportág trónjának visszafoglalásáért.
 
 
Magasba emelt karral, hangos üvöltéssel, majd ökölbe szorított kézzel jelezte a torna végén – újra számolni kell vele a golf élvonalában. Megkönnyebbülés? Elégedettség? Önérvényesítés? A válaszban Woods sem volt biztos, de nem is igazán érdekelte: „Bármi legyen is ez, nagyon jó érzés, az biztos.” – Nyilatkozta a tornát követően. Na persze nem volt végig ilyen felhőtlen a hangulat a versenyen – Woods két lyukkal a vége előtt még egy ponttal lemaradva, a második helyen állt, amikor két nagyon fontos ütést értékesített. A par-3-as 17. lyuknál 4,5 méterről gurított a birdie-ért, s jött fel Johnson mellé az eredményjelzőn, majd egy 9-es vassal 144 méterről kiválóan lendített a lyuk mellé – két méterről újfent pedig nem hibázott.
 
 
„Idén eddig kétszer voltam versenyben egy golftornán. Ez volt a harmadik alkalom, hogy reális esélyem adatott a győzelemre, melyet most be is húztam.” Sikerével amúgy Woods az 52. helyről egészen a 21.-re ugrott a világranglistán.

A bejegyzés trackback címe:

https://golfdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr83438485

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása