Hamisított áruval mindenki találkozott már. Ám a golfozók álmukban sem gondoltak volna arra, hogy már kedvenc ütőikből is készül hamisítvány.

 
A hazai golf népszerűtlenségéből fakadóan itthon nem lenne nagy piaca a hamisított ütőknek, de a világ számos pontján okoz kellemetlen meglepetéseket a játékosoknak.
 
Az adott ütőtípust nem ismerőknek külsőleg észrevehetetlen a különbség az eredeti és a hamisítvány között. (Aki járt már Thaiföldön vagy Kínában annak ez persze nem újdonság – ott iparágak épültek a hamisításra) Ám az NBC Sports riporterei le is tesztelték a hamisított ütőt. Az eredmény megdöbbentő. Az eredeti ütővel átlagosan 18(!) méterrel messzebb repült a labda. Így ismét megállapítható, hogy olcsó húsnak híg a leve!
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://golfdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr643276033

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Már a golfütőket is hamisítják 2011.10.04. 13:15:00

A hazai golf népszerűtlenségéből fakadóan itthon nem lenne nagy piaca a hamisított ütőknek, de a világ számos pontján okoz kellemetlen meglepetéseket a játékosoknak. A cikk a golfdroid.blog.hu oldalon folytatódik...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Alwares 2011.10.11. 09:30:29

Sajnos szerintem itthon is egyre több hamisított ütő. Az utóbbi pár hónapban megdöbbentően sok vendégnek repedt szét a Drivere, tört el a vas nyele stb. És ezek nem voltak túl régiek egytől-egyig.
süti beállítások módosítása