KT lenyúlta az Academy Golf Club facebook oldalát? A magyar golfban már semmi sem szent. Lopás kérem mi az? Egyszerű látogatók megtévesztése, ugyan már! KT-nek semmi sem állhat az útjába.

 
A történet egyszerű, KT lenyúlta az Academy Golf Club facebook oldalát. Itt véget is érhetne a történet, de ez nem ilyen egyszerű. Van egy magát sokra tartó golf szakújság és van egy budapesti golf klub. Sokan biztosan ismerik a kettő közti kapcsolatot. A Hungarian Golf főszerkesztőjének a fia KD a még működő golf clubban dolgozott, amolyan marketingesként.
 
Még interjú (!) is született vele a HG oldalon :)
 
Mikor úgy tűnt, hogy a klub bezár, akkor biztos a családi ebédnél jött a hírtelen ötlet, hogy "de hiszen az Academy Golf Clubnak van több mint 400 likeolója, valahogy le kéne nyúlni". Nem tudni kinek a fejéből pattant ki az ötlet, de nem is ez az érdekes. A lényeg az, hogy meglépték. Először csak a Hungarian Golf cikkeit kezdtek az oldalra postolni, de aztán már a borító képet is lecserélték, hogy mindenki számára jól látható legyen, hogy itt valami történt. Aztán ezt mára már kicserélték. Talán megszólalt a lelkiismeret?
 
 
A Hungarian Golfnak sosem kellett a szomszédba menni egy kis pofátlanságért, hiszen tudjuk, hogy minden senior verseny főszereplője KT és kedves felesége. Sőt azt is tudjuk, hogy KT nem tud rosszul játszani, vagy ha igen akkor jön egy rejtélyes caddy és egy hosszú cikk, hogy megmagyarázza a szereplést.
 
Csak tudnám, hogy kinek kell magyarázkodni. - Talán önmagának? - De hisz, ahhoz nem kellene cikket íratnia magáról :)
 
De, ami itt történt az túlmegy az eddigieken, hiszen az a pofátlanság teteje. Úgyhogy kedves KT gratulálok felértél a csúcsra. Most hagyd abba, mert innen már csak lefele vezet az út…
 
 
A történethez még annyit, hogy az Academy Golf Club újra megnyitott Academy Golf Budapest néven és van új facebook oldaluk is. Ezt tessék likeolni!

A bejegyzés trackback címe:

https://golfdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr304545371

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása