A Callaway Golfról jól tudjuk, hogy rendre milyen magas színvonalon készít golfütőket. Most legújabb, férfiaknak és nőknek egyaránt ajánlott RAZR-golfcipőik kerülnek terítékre.

 
A RAZR cipők egyik legfontosabb részei az úgynevezett hőmérsékletet szabályozó rendszer, a komfort talpbetét, valamint a szabadalmaztatott szöges design – az úgynevezett PINS. Erről az új technológiáról a szakértők azt mondják, hogy jelentős mértékben csökkenti a szögek, talpra gyakorolt nyomását. A cipő elegáns külsején természetesen megtaláljuk a fénylő „V”-emblémákat is. A RAZR cipők október 14-től már elérhetőek a boltokban, 184.99 $-ért.
 
 
A Callaway azonban nem érte be ennyi lábbelivel, hiszen felújította a már létező, utcai stílusú Del Mar-golfcipőt, ám ezennel egy sokkal kényelmesebb, sportosabb verzió kerül a boltokba – ezek a golfcipők december elejétől kerülnek az üzletekbe, 129.99 $ értékben. Természetesen a nőknek is kedveskednek a Callaway cipőfelelősei – ráadásul egyből két lábbelivel: A Hyperbolic, a szuperkönnyű golfcipő megformált beillesztésekkel (159.99 $), s a Solaire elnevezésű modell (69.99 $) is közkedveltnek ígérkezik a hölgyek körében. Utóbbi egy sokoldalú, flexibilis cipő, szintén pehelykönnyű súllyal, hálós felsőrésszel a könnyebb szellőzés érdekében. A stílust is visszahozza a Callaway a női mezőnybe, hiszen bebújós KoKo modelljük újból piacra kerül. 
 

A bejegyzés trackback címe:

https://golfdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr693312538

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása