Donald a hétvégén a Children’s Miracle Network Hospitals Classicen zseniális utolsó körös hátsó szakaszt produkált, így nem csak a tornát nyerte meg, de az összesített pénzes lista első helyét is megszerezte. Ám vajon kiváló teljesítménye elegendő-e az év játékosa díjhoz?

 
A golf.com feltette a kérdést a top100 amerikai golfedzőnek: „Luke Donald Disney-győzelme, s pénzdíjas sikere elég lehet-e a 2011-es Év Játékosa szavazáson?”
 
 
Luke Donald
 
A mesterek 87.9 %-a mondta azt, hogy bizony, Donaldot várják az év legjobbjának, míg mindössze 12.1 % szavazott nemmel. „Ő minden kétséget kizáróan a legnagyobb esélyes. Nagysága pedig nem alkalomszerű. Ez nagyon sokat számít.” (Craig Shankland) „Ez egy igazi bajnok-, az év játékosának a kiváló teljesítménye volt.” (Bruce Patterson) „Teljes mértékben! Az utolsó nap húzta be a versenyt, s végleg elhallgattatta a kritikusokat.” (Nancy Quarcelino) „A PGA Touron és az European Touron is első helyen finiselni a pénzes listán? Ez bizony az év játékosa kell, hogy legyen!” (Jim Murphy) „Luke azért ment el a Children’s versenyre, hogy első legyen a pénzes listán. Előre megmondta a sajtónak, hogy első helyen akar végezni, aztán hatszor birdie-zett zsinórban a vasárnapi második szakaszban, s betartotta ígéretét. Olyan volt, mintha Babe Ruth előre bemondja a hazafutást, majd meg is csinálja.” (Todd Sones)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://golfdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr913331698

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása