Ron Kroichick, a San Franciscó-i Chronicle újságírójának cikkéből kiderül, hogy az AT&T Pebble Beach National Pro-Am elnevezésű golfverseny, egy-két dolgon változtatott annak érdekében, hogy 10 év után újra ott legyen a mezőnyben Tiger Woods.

Az egykori világelső Tiger Woods hétfőn jelentette be hivatalosan is, hogy újra ütőt ragad az AT&T Pebble Beach National Pro-Am versenyen. A jövő hónapban esedékes tornán Tiger nem kevesebb, mint 10 esztendeje nem lépett pályára, így nyilvánvaló, hogy nagy érdeklődés fogadja majd az eseményt.

Döntése szépen illusztrálja, hogy a torna szervezői hogyan is alakították át 2009 júniusában a golfversenyt. Ekkor váltotta fel ugyanis a Monterey Peninsula Country Clubban lévő Shore Course, a sokak által kritizált Poppy Hills pályát, s ebben az időben redukálták a torna mezőnyét 180 főről 156 játékosra. A változtatások értelemszerűen azért következhettek be, hogy megerősíthessék a mezőnyt, s persze hogy ezzel is visszacsábítsák a jelenleg téli álmából újjáéledező Tiger Woods-ot. „Ezen változtatások nélkül ez (Tiger Woods visszatérése) egész egyszerűen nem következett volna most be.” – Nyilatkozta Ollie Nutt, a Monterey Peninsula Foundation igazgatója. „Most látjuk igazán, hogy jól cselekedtünk.”

A bejegyzés trackback címe:

https://golfdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr213539004

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása