Elhalasztják a Kisorosziba tervezett magyar golfbajnokságot, mert a Magyar Golf Club golfpálya egy részét elöntötte a Duna.

Minden emberfeletti teljesítmény kevés volt a víz ellen: Kisorosziban a vad elem győzött. Csakúgy, mint évekkel ezelőtt, a Duna a hátsó pályaszakaszokat elöntötte, jó ideig nem lehet golfozni a Magyar Golf Klubban. Értelemszerűen az MGSZ elhalasztja a két hét múlva Kisorosziba tervezett golfbajnokságot is.

kisoroszi árvíz magyar bajnokság 2013 06 11.jpg

Nagy István, a pálya tulajdonosa rengeteg pénzt áldozott arra, hogy megfelelő gátrendszert építsenek ki, miután egyszer már megtapasztalta, mit is jelent a háborgó Duna. Úgy tűnt, az anyagi és az emberi erőforrások elegendőnek bizonyulnak, de az emberemlékezet óta legnagyobb árvízzel képtelen volt megbirkózni a gát – annak ellenére, hogy az idők folyamán megemelték. A kép siralmas, a folytatás dátumára egyelőre nem lehet gondolni sem Kisorosziban, hiszen az ár elvonulása után előbb azt kell felmérni, milyen károkat okozott a pályán a víz. 

A bejegyzés trackback címe:

https://golfdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr395355273

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása