A magyar golfbajnokságot is veszélyezteti a hatalmas dunai árvíz, hiszen Kisorosziban a Magyar Golf Clubban kerülne megrendezésre.

Mint ismeretes a magyar golfbajnokságot június harmadik hetében tervezik megtartani Kisorosziban. Igen rangosnak ígérkezik a mezőny, hiszen visszatér a tízszeres bajnok, ifj. Tóth János is. A dunai árvíz azonban keresztülhúzhatja a rendezők és a Magyar Golf Szövetség szándékait, mint ahogyan arról Böndicz Gergő szövetségi kapitány videó nyilatkozatában is beszélt.

arvíz kisoroszi 2013 06 06.jpg

Kisoroszban a korábbi árvíz után Nagy István saját pénzen épített gáttal védette le a 12-16-17-es szakaszt, ahonnan a víz akkor érkezett. Kérdés, a mostani hatalmas árvíznek gátat tudnak-e szabni. Az is kérdés, meddig lesz Kisoroszi elzárva a külvilágtól, hiszen most az odafelé vezető út járhatatlan. Az előjelek tehát nem jók a bajnokság előtt…

A bejegyzés trackback címe:

https://golfdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr725346643

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása