A Royal Balaton Golf & Yacht Club javában készül az év első, igazán komoly versenyére, a Magyar Kupára.

Az utóbbi időszakban igencsak hányatott volt a Magyar Kupa sorsa. Az év hagyományosan első szövetségi versenyét május első hétvégéjén tartják Balatonudvariban. Mint ismeretes egy idő óta kétnapos a verseny, ami megfelelő felkészülésként is szolgálhat a június 21-23. között Kisorosziban rendezendő magyar bajnokságra.

udvari golf 2013 04 23.jpg

Balatonudvariban nemcsak ilyen minőségi versenyekkel igyekeznek népszerűsíteni a golfozást, hanem a nyílt hétvégékkel. Jönnek is sokan a környékről, hiszen szakedzők segítségével ingyen lehet kipróbálni a sportot. Persze az a kérdés, mennyien „fertőződnek meg” a golfozás által, s mennyien tudják az anyagi lehetőségeik függvényében akár hosszú távon is űzni.

Akik már játszanak nyilván örömmel vették tudomásul, hogy a klub honlapja is megújult, s az áttekinthetőbb felületen nyújtott információ nyilván kedvcsinálóként is szolgál az év érdekes versenyeihez.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://golfdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr245235270

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása