Szakmai portálunk a Magyar Golf Szövetség május eleji közgyűlése előtt a hazai golféletben jártas személyiségek véleményét közli a sportág állapotáról. Körkérdésünkre a Magyar Golf Szövetség "válaszolt".

Mindenkinek a következő kérdéseket tettük fel, mert úgy véljük, a rájuk adott válasz az érintettek más-más látásmódja okán sokszínű lesz – körképet ad. Kiderül az is, igazuk van-e azoknak, akik megkongatják a vészharangot a sportág felett – azaz kórkép rajzolódik-e ki a válaszokból? (Amennyiben olvasóink közérdeklődésre számot tartóan hozzá kívánnak szólni a kérdésekhez, kérjük, maximálisan 400 szavas válaszukat a golfdroid[kukac]index_pont_hu címünkre küldjék el. Helyt adunk véleményüknek, de természetesen a közölt hozzászólások nem a www.golfdroid.blog.hu álláspontjai.)

A kérdések:

1./ Hogyan értékeli a magyar golfélet alakulását évtizedünkben?

2./ Mi a magyarázata a játékos szám stagnálásának és a pályabezárásoknak?

3./ Milyennek tartja a magyar golf fejlődési potenciálját, különös tekintettel az ország gazdasági helyzetére?

4./ Milyen eszközökkel tartja elképzelhetőnek a golf bekapcsolását a magyar turizmusba?

golf sugar andras 2013 04 22.jpg

Körkérdésünket természetesen eljuttattuk Sugár Andráshoz, a Magyar Golf Szövetség elnökéhez is, aki a következő választ küldte szakmai portálunk vezetőjének, Oltványi Tamásnak:

„Köszönöm szépen érdeklődésedet. A Magyar Golf Szövetség 2012. évi közhasznúsági jelentése, azaz beszámolója az elmúlt esztendő történéseiről a szervezet weboldalán (www.hungolf.hu) olvasható. Ezt ajánlom szíves figyelmedbe válaszként.”

Sajnáljuk. Talán nemcsak mi, hanem a golftársadalom is élénk érdeklődést mutatott volna az aktuális, több évre vonatkozó kérdésekre adott elnöki válasz iránt…

A bejegyzés trackback címe:

https://golfdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr655238537

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása