Nagyon úgy tűnik, hogy a héten nem Tiger az egyetlen Woods, aki alacsony pontszámokkal operált egy golfversenyen.

Unokahúga, Cheyenne ugyanis 69-et tüzelt csütörtökön a Suncoast Ladies Series golfeseményen – szerencséjére pedig ez volt az utolsó kör a tornán. A mindössze 22 esztendős Cheyenne Woods hattal par alatt fejezte be az 54 lyukas viadalt, így négy ütéssel maga mögé utasítva a második helyezett Taylore Karle-t. A siker, Woods első profi győzelmét jelentette – írja Will Gray a Golf Channeltől. A Woods család legifjabb golfozó tagja, aki májusban végzett a Wake Foresten, idén kezdte meg hivatalosan profi karrierjét az LPGA Championship mezőnyében.

12-szept-03-Cheyenne Woods.jpg

Cheyenne Woods

Az ifjú hölgy amúgy még 2009-ban kivételes helyzetbe került, hiszen részt vehetett a Wegmans LPGA tornán, mely szintén profi LPGA esemény, ám lemaradt a hétvégi fordulókról. 2011-ben megnyerte az Atlantic Coast Conference (ACC) bajnokságot, majd egy évvel rá már profiként kvalifikálta magát a 2012-es U.S. Women’s Openre.  Mostani sikeréhez Tiger nagybácsi természetesen Twitterén azonnal reagált a győzelemre, ráadásul bejegyzésével egészen biztosan több ezer rajongót kovácsolt össze unokahúgának. „Gratulálok unokahúgomnak, Cheyenne-nek az első profi győzelméhez a SunCoast Ladies Series Touron. Néggyel nyert, nagyon büszke vagyok rá.”

A bejegyzés trackback címe:

https://golfdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr404748914

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása