Megjelent az ESPN magazin Body Issue legújabb különkiadás. Melyben idén is meztelenül fotózzák a sportolókat. A címlapon az amerikai NFL sztárjátékosa Rob Gronkowski  szerepel. Az összeállításba szerencsére került egy golfozó is.

Suzann Pettersen személyében egy olyan golfozó került a magazinba, aki egyáltalán nem ismeretlen a golfozók számára. A norvég golfozó 1981-ben született Oslóban és 2000 óta profi játékos. Eddig 8 LPGA és 5 Europen Tour győzelemmel rendelkezik. 2010-ben pedig a U.S. Openen második lett. Shane Bacon a CBS munkatárs a következőket nyilatkozta a fényképek elkészülése után:
„A régi szép időkben, amikor még caddie voltam, volt egy-két élményem Suzann mellett az edzőteremben és annyit elmondhatok, őrületes nő. Az edzései hosszúak és kemények. Az intenzív tréningek alatt hihetetlenül keményen bánik a testével, hogy a legjobbat hozza ki önmagából. Az ESPN és a golfrajongók számára is külön élmény lesz ez a Body Issue szám, hiszen egy igazán egyedi példánnyal lesz dolguk.”
A képeket elnézve a 31 éves Suzann Pettersen tényleg hihetetlenül kemények bánik a testével. Nézzék csak…


12-júli-26-espn-suzann_pettersen_3.jpg

12-júli-26-espn-suzann_pettersen_1.jpg

12-júli-26-espn-suzann_pettersen_2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://golfdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr684679528

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása