Suzann Pettersen lehet a következő golfozó, aki levetkőzik az ESPN Magazin, Body Issue különszámában – adta hírül a CBSSports.com weboldal. A CBS munkatársa, Shane Bacon ígéri, a látvány önmagáért beszél majd.

„A régi szép időkben, amikor még caddie voltam, volt egy-két élményem Suzann mellett az edzőteremben és annyit elmondhatok, őrületes nő. Az edzései hosszúak és kemények. Az intenzív tréningek alatt hihetetlenül keményen bánik a testével, hogy a legjobbat hozza ki önmagából. Az ESPN és a golfrajongók számára is külön élmény lesz ez a Body Issue szám, hiszen egy igazán egyedi példánnyal lesz dolguk.” És, hogy meddig kell várnunk? Már nem sokáig, hiszen július 13-án az újságosok standjait elárasztják Suzann Pettersen képei.

12-juni-30-Sussan-Pettersen.jpg

Suzann Pettersen - nemsokára ennél pikánsabb képeket is láthatunk róla

A norvég profi golfozó nő – aki jelen pillanatban az ötödik kiemelt a világranglistán – igazán szép sorba áll be fotósorozatával. Az LPGA mezőnyéből ugyanis eddig olyan szépségek mutatták meg bájaikat, mint a spanyol Belen Mozo, az amerikai Christina Kim,a német Sandra Gal, vagy éppen a szintén amerikai Anna Grzeiben. Pettersen amúgy az LPGA Tour és a Ladies European Tour tagja, eddigi legjobb eredménye a második hely volt a világranglistán.

A bejegyzés trackback címe:

https://golfdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr694621015

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása