Bár tény, hogy Tiger Woods már nem az a Tiger Woods, aki volt pár évvel ezelőtt, ám ennek ellenére még mindig ő az elsőszámú atléta a Forbes magazin éves népszerűségi listáján. Rihanna, Justin Bieber és a többiek.

 
A Forbes magazin beszámolója szerint Tiger Woods tavaly 58 millió dollárral gazdagodott – igaz, az azt megelőző szezonban 75 milliót tett zsebre – ám a lista figyelembe veszi egy-egy személy médiaszerepléseit is. Számít, hogy ki mennyit volt a tv-ben, az interneten, valamint a nyomtatott sajtóban, így a golfozó megelőzte a két legnagyobb NBA-sztárt, a Miami Heatet erősítő LeBron Jamest, valamint a Los Angeles-i Kobe Bryantet is.
 
 
Tiger Woods és a kosárlabda - a golfozó megelőzte az összes NBA játékost
 
A sportolók rangsorában ezután a teniszező Roger Federer következik, majd az Angliából Kaliforniába áttelepült David Beckham, valamint a fülöp-szigeteki öklöző Manny Pacquiao. Ha az összes hírességet vesszük figyelembe, Woods-nak úgy sincs szégyenkezni valója, hiszen a 12. helyen ért célba (tavaly a 6. lett a rangsorban). Phil Mickelson (48 millió dolláros bevétellel) a 48. helyen landolt, megelőzve ezzel például az FC Barcelona argentin háromszoros aranylabdását, Lionel Messit. A Forbes lista élén Jennifer Lopez végzett, őt követi a televíziós műsorvezető Oprah Winfrey, Justin Bieber, Rihanna, Lady Gaga, Britney Spears, Kim Kardashian, Katy Perry, Tom Cruise, valamint Steven Spielberg. A teljes lista itt érhető el.

A bejegyzés trackback címe:

https://golfdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr744523914

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása