Matt Every máris pályarekorddal nyitott a Texas Open első játéknapján. A PGA Tour nagyjait megszégyenítő módon játszó amerikai golfozó 9-cel került par alá, azaz 63 ütésből teljesítette a távot.

 
Eredményével három ponttal került a második helyezett Hunter Haas elé, ám a java még csak most jön a Texas Openen. A híresen könyörtelen TPC San Antonio pálya – mely 2010-ben nyitotta meg kapuit – még a legnagyobbakon is kifog. „Látom a többi játékost, ahogyan próbálgatják az ütésüket kedden és szerdán. Egész nap csak gyakorolnak, de én mégis inkább hálát adok az égnek, hogy nem vagyok olyan kitartó, mint ők. Ha pályára lépek, akkor csak az érdekel, hogy golfozhassak végre, egyáltalán nem foglalkozom a technikai dolgokkal.”
 
 
Every, akinek a legjobb eredménye az elmúlt hat évben a touron eddig egy harmadik helyezés, most nagy lépést tett egy esetleges trófea megszerzése felé. A játékos felesége jelenleg hét hónapos terhes, ám a rekorddöntésről ő sem maradt le. Ryan Palmer és Scott Piercy 2010-es rekordja (64) tehát már a múlté, ám nagy kérdés, hogy vajon mi érne többet Everynek, egy apróbb bejegyzés a golf történelemkönyvében, vagy egy trófea otthon a polcon. A címvédő Brendan Steele csak 73-at ütött az első körben, de az újabb sikerről még ő sem mondott le.
 
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://golfdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr454464308

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása