Phil Mickelson négyütéses hátrányt dolgozott le vasárnap a Pebble Beachen, ahonnan immáron negyedszer vihette haza a legjobbnak járó serleget. Az újabb győzelemhez hozzájárult ütéseiből egyet láthatunk is a PGA Tour Shots of the week eheti rovatában.

Tiger Woods ismét elbukott. Mickelson 8-cal par alatti 64-et repesztett a Pebble Beach National Pro-Am tornán, s így 11 ütéssel maga mögé utasította az egykori világelsőt, egy meglehetősen egyoldalú összecsapáson. Mickelson, aki 17-tel par alatti 269 pontot gyűjtött, győzelmével azon kilenc profi golfozó közé emelkedett, akik a PGA Tour történelmében 40 elsőséget számlálnak. Az hétvégi versenyen kétségtelenül a legbalszerencsésebb ütését Tony Romo mutatta be. Az NFL-ben szereplő Dallas Cowboys irányítójának a labdája ugyanis már bent volt a lyukban, amikor is visszafordult onnan...


 

A bejegyzés trackback címe:

https://golfdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr414102062

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása