Bill Murray lassan eltűnik a golf süllyesztőjében. A helyét a greenen Tim Tebow veheti át.

Tebow, a Denver Broncos irányítója különös figura. Az amerikai profi fociliga ifjú üdvöskéje eleinte vallási rituáléival hívta fel magára a figyelmet, majd idővel az is kiderült, hogy a passzolás helyett az egyéni megoldásokat preferálja. Tebow az egyetemi évei alatt rendre bibliai idézeteket pingált a szeme alá, s az is tudvalévő, hogy még nem volt dolga nővel, így nem csoda, ha az utóbbi időben Lady Gagától elkezdve a Playboy-villa lányaiig több dekoratív kérője is akadt.
 
Tim Tebow a Denver Broncos színeiben
 
Na persze Tebow többször bizonyította zseniális képességeit, s az elmúlt meccseken remekbe szabott indításokkal is segítette csapatát. Azt azonban kevesen tudták eddig róla, hogy a floridai Jacksonville-ben aktívan golfozott is.
 
Tim Tebow a golfpályán
 
Brian Wacker, a PGATour.com szakírója szerint pedig semmi meglepő nem lenne abban, ha Tebow golfruhában jelenne meg a Pebble Beach National Pro-Am tornán: „Szóba került a dolog körülbelül egy hónappal ezelőtt.” – Mondta Ollie Nutt, a Monterey Peninsula Foundation igazgatója. „Annyit elmondhatok, hogy mindkét felet érdekli a dolog.” Nutt azt már biztosan állította, hogy a versenybizottság mindenképpen fenntart egy helyet Tebow részére, ám a Tiger Woods-szal való párosítás minden bizonnyal elmaradna. A világhírű golfozót ugyanis a Dallas Cowboys játékmesterével, Tony Romóval rakták össze. 

A bejegyzés trackback címe:

https://golfdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr923554176

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása