Úgy tűnik, hogy az Adidas és a Nike is feléleszti saját hagyományait. Ezennel a golfsportba ültetik át klasszikus cipőiket.

 
A golfvilág, jól tudjuk, egyáltalán nem immunis a divatvilág újításaira – vagy éppenséggel a régi ikonikus modellek felélesztésére. Ez különösen igaz a legnagyobb cégekre, akik most régi-új lábbelikkel örvendeztetik meg a greenek sztárjait. Lényeg a lényeg, miután az Adidas közel 35 millió darabot adott el egyik legnépszerűbb cipőfajtájából, - az amúgy hazánkban is népszerű Sambából - úgy döntöttek, hogy itt az idő a szögesítésre.
 
Adidas Samba
 
A gumitalpú háromcsíkos, meglehetősen leegyszerűsített (ám egyszerűségében rejlik nagyszerűsége) modellt, a híres focistáktól elkezdve a legkisebb óvodásokig mindenki imádja. Az eredeti Samba 1950-ben debütált a piacokon, az első sorozatokat elsősorban olyan labdarúgóknak tervezték, akik jeges talajon edzettek. Azóta a valaha volt egyik legkelendőbb modellé nőtte ki magát, így most itt az idő, hogy a Samba megismerkedjen a greenekkel. A felsőrész és a külső design szinte mit sem változott, ám hozzáadtak hat darab kis szöges felületet, valamint az Adidas Thintech technológiájával is felszerelték, mely segítségével a lábfej közelebb kerülhet a talajhoz. A 2012 márciusában boltokba kerülő cipő 100 $ körüli áron lesz kapható.
 
Nike Dunk
 
Az Adidas mellett azonban a Nike is gondoskodik a rajongókról, így „golfra szabta” 26 éves Dunk-modelljét. A régi, bokaszárú bőrcipő egy vízálló réteget, valamint szögeket kapott a talprészre. Anthony Kim és Michelle Wie már kipróbálták a legújabb Nike Dunk golfcipőt, januártól 129 $-ért azonban már mi is beszerezhetünk egyet. 

A bejegyzés trackback címe:

https://golfdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr513387628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ezekallatok 2011.11.17. 11:38:07

Nekem az Adidas tetszik, még ebben a "stoplis" kiadásban is :)
Mondjuk mire ideér nem 100 dollár, hanem 100 euró lesz, ugye a kerskedők mindig így váltanak :) és csak utánna forintra :)
süti beállítások módosítása