Tiger Woods óta mindenki tudja, hogy mi az a golfütő védő, hiszen ez elhíresült plüss tigrist mindenki ismeri. Azóta egy egész iparág fejlődött ki. Nézzük a legkülönlegesebbeket.

 
Pokereseknek és casino látogatóknak igen hasznos lehet egy Royal Flush formájú ütővédő, igaz ezt a Royal Flush-t nem laponként, hanem egybe lehet megszerezni.
 
 
A rajzfilm rajongók örülhetnek, hiszen a legkülönbözőbb figurák is elérhetőek, Scooby Doo-tól egészen a Flintstone családig. A Wilma-t ábrázoló ütővéfőnél csak arra kell figyelni, hogy esőben nehogy leessen a sárba.
 
 
 
A tuning Ladán +5 virtuális lőerőt ad a Racing matrica az autó oldalán, valami ilyesmi szerepet tölt be a nagy ütőerővel rendelkező játékosnál a Hulk, Batman vagy Superman figurás ütővédő is. Legalább +10 virtuális méterrel száll tovább a labda.
 
 
A gyártók azokra is gondoltak, akik sportágat tévesztettek és a golfpályán is az amerikai foci vagy éppen az angol bajnokság jár a fejükben.
 
 
A legfélelmetesebb golfütő védő ár 30 dollár és a formája a Csillagok háborújából ismert Darth Vader-t ábrázolja. Az ütővédő egyáltalán nem hasonlít egy plüss figurára, így elég félelmetesen hat egy golftáskában.
 
 
A golfozók megnyugodhatnak, olyan óriási a választék ütővédőkből az interneten, hogy garantáltan egyedire felöltöztethetik kedvenc ütőiket.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://golfdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr733275197

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása