Az Ausztráliában található Brisbane város – önhibáján kívül – egészen érdekes módon népszerűsíti golfpályáját. A Carbrook Golf Club vizes akadályában mindenesetre ne keressük elveszett labdáinkat.

 
Az édesvizekben is otthonosan mozgó bikacápák ugyanis minden bizonnyal rossz szemmel néznék a betolakodókat – adta hírül a Fox News. A több, mint 3 méteres testhosszal rendelkező vízi ragadozók minden bizonnyal az ausztrál golfpálya elsőszámú látványosságai lesznek, ahogyan – amint azt a Cápa-filmekből már jól ismerjük – hátsó uszonyaikkal borzolják a jelenlévők idegeit. A játékosok, sok helyzetben mindössze centikre lendítenek majd a tó mellett, így minden bizonnyal külön izgalmakat okozhat egy-egy meccsdöntő szituáció kivitelezése. Az ízletes húsevők amúgy akármilyen furcsa, de nem mesterségesen kerültek a tóba, hiszen nem rég a közeli folyó, egy nagyobb dagály következtében, elöntötte a golfpályát. Amint visszahúzódott a víztömeg, a cápák bent rekedtek, s a vezetőség úgy döntött, hogy a „vendégek” maradhatnak – édes vízzel ugyanis ők is tudnak szolgálni. „Szinte hihetetlen, hogy mennyire közel vagy a cápákhoz, alig két méterre.” – Mondja Scott Wagstaff, a klub general managere. „Semmiféle drámáról nincs szó természetesen, ez egy pozitív dolog a pálya történelmében. Lenyűgöző állatok. Szinte cápaimádóvá váltam, amióta itt úszkálnak a tóban. Biztos vagyok benne, hogy ha az ember a vízbe kerül, nagyon agresszívvé válhatnak, ám így a partról szemlélve-, s etetve őket, igazán gyönyörű látványt nyújtanak.”     
 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://golfdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr313297090

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Édesvízi cápák költöztek egy ausztrál golfpálya tavába 2011.10.13. 13:01:36

Az édesvizekben is otthonosan mozgó bikacápák ugyanis minden bizonnyal rossz szemmel néznék a betolakodókat – adta hírül a Fox News. A több, mint 3 méteres testhosszal rendelkező vízi ragadozók minden bizonnyal az ausztr...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása