A modern idők magyar golfsportjában meghatározó szerepet játszó Birdland Golf & Country Club méltó módon ünnepelte 20. születésnapját.

 
Még az égiek eső és orkán formájában megjelenő igen heves támadásai sem tudták elrontani a Birdland Golf & Country 20. születésnapja alkalmából szervezett verseny és a méltó ünneplés emelkedett hangulatát. Akinek valaha volt kötődése ehhez a pályához, a hozzá kapcsolódó szállodákhoz, az nosztalgiázhatott szombaton este, amikor a szervezőmunkát szinte egyedül magára vállaló, s ezért megbecsülést érdemlő Hegyi J. Attila, a klub egykori elnöke sorra mutatta be azokat a személyiségeket, akik az elmúlt 20 évben szerepet játszottak a klub életében.
 
 
 
Tiszteletet parancsoló volt az, hogy nemcsak egykori és mai pályatulajdonosok, vezérigazgatók kerültek reflektorfénybe, hanem klubasszisztensek, greenkeeperek és büféüzemeltetők is: azok az arcok, akik hozzátartoztak Bükhöz az elmúlt 20 évben! Hegyi J. Attila arra is figyelt, hogy írásos emléke maradjon a jubileumnak, s Várlaki Imre nagyvonalú segítségével emlékező kiadványt is az ünneplők rendelkezésére bocsátott. A ritka jubileumra emlékeztet az a 20 éves fa is, amit a klubház közelében ültettek el a jelenlevők – akik mellesleg játszottak is, de ezen a napon a golflabda útja inkább a múltba vezetett...
 
 
 

A bejegyzés trackback címe:

https://golfdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr383291552

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása