Ki ne ismerne legalább egy Justin Timberlake számot. Azt viszont kevesen tudják, hogy a hatszoros Grammy-díjas énekes, 2008 óta saját jótékonysági golfversenyt szervez Las Vegasban.

 
Justin Timberlake 2003-ban kezdett el komolyan golfozni. A képek alapján egy laikus rajongó azonnal profinak titulálná és nem is tévedne, hiszen az énekesnek 6-os a handicapje.
 
 
Idén szeptember 25. és október 2. között rendezik meg Las Vegasban az énekes nevével fémjelzett jótékonysági Justin Timberlake Shriners Hospitals for Children Open-t.
 
Jonathan Byrd a Shriners Hospitals for Children Open 2010-es győztese és Justin Timberlake
 
A Justin Timberlake Shriners Hospitals for Children Open volt az első olyan torna a PGA Tour történelmében, ahol 1 millió dollárt gyűlt össze jótékonysági akció keretében mindössze néhány nap alatt. 
 
 
Justin Timberlake-nek egyébként saját tulajdonú golfpályája is van Memphis közelében. Érdekesség, hogy a golfpályát egy ősi amerikai indián szóról nevezte el, így született meg a Mirimichi Golf Club. A mirimichi jelentése: „a hely, a boldog visszavonulásra”. PR és marketing okokból sokkal jobb lett volna a Timberlake Golf Club elnevezés, de Justin nem így döntött. Elnézve azonban az amerikai énekes rajongását a golf iránt, könnyen lehet, hogy lesz egyszer még Justin Timberlake Golf Club…

 

A bejegyzés trackback címe:

https://golfdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr113265311

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Heti golf celeb: Justin Timberlake 2011.10.04. 13:09:23

Justin Timberlake 2003-ban kezdett el komolyan golfozni. A képek alapján egy laikus rajongó azonnal profinak titulálná és nem is tévedne, hiszen az énekesnek 6-os a handicapje.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása