Playboy Kupa 2011

2011.09.05. 20:16

Szerző: golfdroid

Címkék: playboy golf magyar golf playboy kupa

A Highlanden ismét a csinos hölgyeké volt a főszerep a hagyományos Playboy Golfkupán.
 
Hatalmas volt a tolongás az utolsó szép nyári vasárnapon a Highlanden – megszokhattuk már, hogy a Playboy Kupára (talán a szép hölgyek kedvéért???) rekord számú vendég érkezik.


Persze sok volt a játékos is, több mint egy órán keresztül indultak 10 percenként a négyes flightok, hogy ötödikként playmatet vigyenek magukkal. A szép hölgyek a greenen kaptak főszerepet, mert minden második gurítást nekik kellett végrehajtani.

A Golf&Prime kamerája több flightot is kísért: az egyikben Najiti Amin vitte a prímet, aki 5,9-es mérőszámával jogot formált arra, hogy a csinos kísérőt, Szandit a golf és a lyukra játszás rejtelmeiben bevezesse. A másik flightban dr. Boross Roland volt a hangadó – a playmate pedig Petra.

A verseny a tavalyi évhez hasonlóan nem a golfról, hanem a hangulatról szólt. Sajnos idén nem voltak olyan „bevállalósak” a hölgyek, mint a múlt évben.  A videóból azért kiderül, hogy a férfiak idén sem csalódtak a „versenyben”.
Most pedig jöjjenek a legjobb felvételek az idei Playboy Kupáról, íme:

A bejegyzés trackback címe:

https://golfdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr173204773

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ezekallatok 2011.09.07. 18:30:36

Látom megint sok-sok értelemes playmate volt :)
hát nem is az eszükért szeretjük őket :)
süti beállítások módosítása